Στις 28/07/2015 ομάδα πραγματογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών συμβούλων που έχουν διοριστεί από το γραφείο μας για λογαριασμό των πελατών μας, επιβιβάστηκαν εκ νέου στο πλοίο και επισκέφθηκαν τα γκαράζ Νο. 1 & 2. Παρά το γεγονός ότι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αναφέρθηκε πρόσφατα ότι τα οχήματα στα επίπεδα 1 & 2 έχουν βανδαλιστεί και έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα από αυτά, οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται. Οι τεχνικοί μας σύμβουλοι αναφέρουν ότι μόνο σε δύο οχήματα (τα οποία βρίσκονταν κοντά στις σκάλες και ήταν τα μόνα στα οποία υπάρχει πρόσβαση) υπήρχαν σπασμένα παρμπρίζ, και ότι στα οχήματα αυτά εμφανώς οι αποσκευές είχαν ανοιχθεί. Εντόπισαν τους αριθμούς κυκλοφορίας των δύο οχημάτων αυτών, και επιβεβαίωσαν ότι κανένα από αυτά δεν ανήκει σε πελάτη του γραφείου μας.

Λόγω μετατόπισης των οχημάτων στα δύο αυτά γκαράζ (προφανώς λόγω της ανάπτυξης μεγάλης θερμοκρασίας που επέδρασε στα ελαστικά / φρένα των οχημάτων και του καιρού) δεν υπάρχει δυνατότητα προσέγγισης στα λοιπά οχήματα, ακόμα και σε κακοπροαίρετους τρίτους. Σε κάθε περίπτωση έχουν ενισχυθεί τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να διασφαλισθεί η ακεραιότητα του περιεχομένου των οχημάτων.

Τα οχήματα από τα γκαράζ 1 & 2 αναμένεται να μετακινηθούν εκτός του πλοίου τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Οι τεχνικοί μας σύμβουλοι θα είναι παρόντες καθ’ όλη της διαδικασία προκειμένου να τα εξετάσουν ενδελεχώς και να διασφαλίσουν ότι το περιεχόμενό τους θα παραμείνει ανέπαφο.